agi bejegyzései

Asztalitenisz edzési lehetőség kerekesszékesek számára

Júliusban beneveztem a “C” kategóriás Amatőr bajnokságra, és ott végre személyesen is felvettem a kapcsolatot Barabás Bélával. Első nekifutásra a heti 1 órás edzést beszéltük meg, de már az első alkalom után meghívtak az ott saját versenyt szervezők, hogy keddenként … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Hírek | Asztalitenisz edzési lehetőség kerekesszékesek számára bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

  Újabb tanévnek nézünk elébe , és ezzel nálunk is kezdetét veszik a gyermekversenyek és az utánpótlás nevelés. A Magyar-Kínai Asztalitenisz Klub szeretettel várja a sportolni vágyó gyermekeket az egész tanévben minden hétköznap: 14:00-18:00 között. Valamint örömünkre szolgálna ha köszönthetnénk … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Közzétéve | Szerző: agi | Indul a suliszezon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Előkelő pozícióban végzett a magyar küldöttség a londoni játékokon. A 157 fős magyar csapat 8 arannyal, 4 ezüsttel és 5 bronzzal zárt, ami az éremtáblázaton a kilencedik helyet jelentette. Néhány napig a 8. pozícióba álltunk, szombaton egy olasz tékvandós arannyal … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Közzétéve | Szerző: agi | Olimpiai Összefoglaló bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva